Kleuterschool
De Robbert
Wal 14
Vloedstraat 15
3930 Hamont
011/44.58.10 

Kleuterschool

De Robbert

Google Translate

enfrdeitplptrues

HERINNERING Route2school: dé digitale schoolroutekaart in Hamont-Achel

Nieuwsbriefbericht
De scholen in Hamont-Achel werken samen met het stadsbestuur mee aan het project Route2School. Via dit project willen we een grondige analyse laten maken van de verkeersveiligheid op schoolroutes en het verplaatsingsgedrag van leerlingen.
Hiervoor roepen we in de eerste plaats de hulp in van leerlingen, maar ook ouders, leerkrachten en politie worden betrokken.
Via Route2School krijgt u de mogelijkheid om mobiliteitsknelpunten op schoolroutes te melden. Vergeet zeker geen foto’s mee op te laden! Die zijn enorm nodig om de juiste interpretatie en analyse van het knelpunt te maken.
Ook kan u mee nadenken over oplossingen. We willen samen met jullie op zoek gaan naar goede oplossingen om de verkeersveiligheid van leerlingen te verbeteren.
Via deze nieuwsbrief willen we daarom een warme oproep doen om deel te nemen aan dit project. Uw inbreng is namelijk zeer belangrijk om mee de verkeersveiligheid van de leerlingen te verbeteren!
Voor het Route2School-project verzamelen we van maandag 21 december 2018 tot en met vrijdag 15 februari 2019 zoveel mogelijk data.
In een volgende stap volgt een grondige analyse van de verzamelde data die besproken wordt met de stad Hamont-Achel, politie en de scholen.
De resultaten van het project zullen uiteindelijk publiek meegedeeld worden, zodat iedereen ziet welke stappen we ondernemen om de verkeersveiligheid van de leerlingen te verbeteren.
Meer info over het project: www.route2school.be 

Klik op het logo voor de infobrief